lauantai 28. tammikuuta 2017

Tekipä HYVÄÄ!

Olin sopinut tässä päivänä eräänä yhden vanhan tuttava naisen kanssa tapaamisen suihinoton merkeissä. Ja niinpä päivän koittaessa saavuin sovittuun osoitteeseen ja pimputtelin ovikelloa. Nainen tuli avaamaan ja siinä hellien halauksien saattelemana päädyin sisälle. Ja siitä sitten ilman mitään sen turhempia rituaaleja, vaatteet pois ja sängylle selälleen.
Nainen tuli ihana seksikäs vartalo keimaillen sängynviereen ja nousi myös sängylle. Levitti jalkojana ja siirtyi niiden väliin. Siinä jo pelkästään naisen ihania muotoja katsellessani kaluni seisoi jo täydessä mitassaan ;)
Naisen kädet alkoi helästi hyväillä kaluni vartta ja runkkailla sitä... hetken kuluttua kieli seikkaili pitkin kaluni vartta. Taisi siinä kiveksetkin saada osansa. Ja sitten lopulta kaluni upposi tuohon ihanaan kuuman kosteaan suuhun. Ensin vain hieman sitten yhä syvemmälle ja lopulta kokonaan... uuh. Kieli lipoi kalun vartta ja kaluni upposi tuohon suuhun yhä uudestaan ja uudestaan.
Kaluni kiilteli kosteana ja limaisena kun se välillä sai käsin helliä runkkausliikkeitä.. ja taas se upposi syvälle suuhun ihanasti huulin puristaen kalun vartta. Samalla kädet hyväili kassejani ja jalkovaliäni.
Olin jo lähellä laukeamispistettä kun yllättäen nainen lopettikin imemisen ja alkoi hyväilemään kaluani vain käsin, mutta kylläpä se tekikin hyvää... kädet liukui kiimalimasta ja kuolasta liukkaalla kalullani tehden todella hyvää... TODELLA HYVÄÄ. Tuota käsittelyä ei pitkään kestänyt vaan laukesin todella voimalla ruiskien spermaani pitkin sänkyä...  aaah!

Tekipä HYVÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti