tiistai 12. tammikuuta 2016

Pakkasesta kuumaan huumaan!

Tässä on nyt pakkasta riittänyt päivän jos toisenkin. Mutta ei saa valittaa. Talvellahan pitääkin olla pakkasta ja vihdoinkin sataa myös luntakin. Alkaa siis jopa näyttämään talvelta. Mutta joo itse en ainakaan enään valita pakkasesta tämän tässä eräänä päivänä tapahtuneen jälkeen. Palelin siis tuolla pakkasessa, kun ei nyky ihminen osaa kunnolla pukeutua. Ja.. no unohdettakoon nyt tässä miten kaikki nyt loksahtikaan kohdalleen, mutta joka tapauksessa eräs vanhempi rouvat tarjoutui tarjoamaan minulle jotain lämmintä, ja tokihan minulle kelpasi kun kylmä oli. Ja tärisin kylmissäni. Mielessäni ei tuossa vaiheessa ollut kuin jokin lämmin juoma.
Saavuimme rouvan kämpille ja hän pyysi minua astumaan peremmälle ja olemaan kuin kotonaan. Hetken kuluttua sitä kuumaa juomaa tulikin ja samoin myös jotain kuumaa silmän iloa sillä rouvakin oli keventänyt vaatetustaan..huh! Mikä seksikäs näky olikaan kuoriutunut talvivaatetuksen alta.
Rouva varmasti huomasi ilmeeni ja otti tilanteen heti varmoin ottein haltuun, kertoen että lämmitetäänpä hieman myös muita paikkoja enkä ehtinyt mitään sanomaan kun rouvan kädet olivat jo jalkovälissäni. Housuni lähtivät tuota pikaa ja kaluni oli rouvan lämpimien käsien hyväiltävänä. Uuh.. kyllä siinä alkoi paikat lämpiämään eikä pakkasesta ollut enään tietokaan. Kaluni sai sellaista hyväilyä, että huomasi että tämä nainen ei ole ensimmäistä kertaa asialla. Otin rennon asennon sohvalla ja annoin käsien lämmittää... mmm.. sitten tuli jo suukin avuksi ja kovana seisova kaluni.. siis erittäin kovana.. upposi tuohon kosteaan suuhun. Kieli lipoi ja pyöri kalullani. Suu imi ahnaasti kaluani. Välillä koko kaluni upposi syvälle naisen suuhun... uuh.. kyllä teki hyvää. Taitavasti tämä rouva piti minut kokoajan hekuman huipulla välillä hieman rauhoittaen tilannetta etten laukea saman tien. Kädet hyväili kaluni vartta ja kiveksiä. Uuh... mutta eihän tällaista menoa kauaa kestä vaikka vaan laukesin voimalla ja runsain mitoin pitkin rouvan kasvoja ja rintoja....aah!  Kyllä siinä oli aivan kaikki paikat lämpimänä. Kiittelin ja jatkoin matkaani paukkuvaan pakkaseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti