lauantai 23. tammikuuta 2016

Yllätysten yö!

Niinkuin olen jo joskus täällä aiemminkin kirjoitellut niin olen aikamoinen netissä seikkailija ja instagramin selailija. Tässä hiljattain taas selaisin instagramia ja katselin seksikkäiden naisten kuvia ja samalla viestittelin joillekin. Sitten vastaan tulikin eräs jo aiemmin tapaamani tuttu neito jonka kanssa jutut menikin aika kuumiksi ;)
Siinä viestien lomassa sovimme, että hommaamme molemmat toisillemme. Siis minä hänelle ja hän minulle jotain seksikästä ja kiihottavaa. Ok, tämä selvä homma. Sovittiin päivä kun tapaamme ja näemme mitä hommasimme.

Päivä koitti ja menin neitosen luokse. Itse olin hommannut hänelle ainakin omasta mielestäni todella seksikkäät ja PIENET alusvaatteet. Siis oikea ilo silmilleni ;)

Siitähän se homma sitten lähti etenemään, annoin omani hänelle ja hän kertoi menevänsä vaihtamaan ne ylleen. Minun hän käski vain riisuuntua. Ok, no mikäs siinä. Vaatteet pois ja odottelemaan miten seksikäs näky sieltä ilmestyykään.

Oi joi. Miten seksikkäältä hän näyttikään, kun ilmestyi silmieni eteen. Siinä alkoi jo kaluni heräillä heti. Kroppa tällä neidolla ei ole ollenkaan hassumpi, kurvit kohdillaan. Seksikkään kuuma pakkaus ;)

Mutta entäpä ne minulle hommatut ?  ...yllätyin kun neito ottikin selkänsä takaa käsiraudat ja napsautti käteni kiinni sänkyyn. Niin eihän meillä siis toki ollutkaan puhetta, että "seksikästä ja kiihottavaa" olisi vain vaatetusta. Oma mieli kuvani oli vain sellainen :)

No eipä siinä mitään, siinä olin naisen armoille ;)  ...en toki pistänyt pahakseni vaikka ajattelinkin, että mitähän tästä vielä seuraa. Nainen kiusoitteli ja hyväili vartaloani omallaan. Suuteli ja näykki rintakehääni, vatsaani ja siirtyi alemmas. Kaluni oli jo hyvässä seisokissa.. uuh.. niin kiihottavalta tilanne näytti ja tuntui.
Seuraava yllätys olikin, kun nainen nappasi jostakin penisrenkaan ja sujautti sen kaluni juureen. En ollutkaan aiemmin kokeillut/käyttänyt sellaista. Täytyy myöntää, että ei se mitenkään huonolta tuntunut ja vaikutus kyllä näkyi, kun nainen muutaman kerran upotti kaluni ihanaan kuuman kostenaan suuhunsa. Nuoli ja lipoi pitkin kaluni pintaa. Kaluni seisoi todella KOVANA ja SUONIKKAANA.. uuh... ja huomasin kyllä että neitokin piti näkemästään. Ehkä hän jopa tiesi odottaakin tällaista ;)

Esimerkkikuva, jostakin netistä :)
Ainakin omasta mielestäni tuntui myös siltä, että kestäisin kauemmin tai sitten vain ajantajuni hämärtyi siinä naisen käsittelyssä. Olin kuitenkin jo aikalailla räjähtämispisteessä minkä myös nainen huomasi ja hieman rauhoitti tilannetta. Kaluni oli kiiman nesteistä liukkaana ja kiilteli upea kovaan ja suonikkaana kun neito rauhalliseen tahtiin runkkaili kalun vartta ja puristeli sitä hellästi.

Sitten hän yllätyksekseni nousikin ja kertoi hakevansa vielä jotain hankkimaansa. Mitähän ihmettä sieltä nyt tulee...  liukastetta ja anaalitappi!  ..todellakin, eikä mikään ihan pienimmästä päästä oleva anaalitappi. Ei nyt siis mikään jättisuurikaan, mutta iso kuitenkin. Ja niin liukastetta levittyi peppureiälleni ja samoin tapille. Neito lämmitteli reikääni ensin sormin ja samalla imaisia kaluani ihanaan suuhunsa... uuh... olin taivaassa, siinä kahlittuna sänkyyn. Täysin tuon naisen armoilla. Täytyy sanoa, että nautin kyllä suuresti myös anaalini hyväilystä ja tämä nainen kyllä osasi hommansa. Ja niin tuo iso anaalitappi upposi hitaasti, mutta varmasti syvälle anukseeni.. aivan kokonaan... uuuh... olin täynnä tuota tappia! ...ja räjähtämäisilläni. Kaluni sykki todella kovana ja suonikkaana... eikä aikaakaan, kun nainen muutaman kerran imaisi kaluani ja runkkasi sen vartta niin LAUKESIN TODELLA PAINEELLA ja spermaa tulvi todella runsain mitoin... uuh! mikä orgasmi!! Huh..   ...ja voitte arvata, että eihän hommat tähän loppuneet vaan jatkuivat pitkälle yöhön ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti