sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulu kiireitä ja Joulun taikaa ;)

Joulu se sieltä taas tulee ja kiirettä pitää yhdellä jos toisellakin. Sen vuoksi on itsellänikin jäänyt taas tämä blogin kirjoittelu hieman vähemmälle. Kun ei ehdi niin ei ehdi. Mutta nyt on hieman pakko taas kertoa mitä tässä joulu kiireissä tapahtuikaan.
Tuttuun tapaan surffailin netissä ja hieman suunnittelin mitä joululahjoja sitä hommailisi tuttaville. Siinä samalla tietty hieman chattailinkin. Olen nykypäivänä todennut internetin erittäin hyväksi seuran hakua ajatellen ;)

Aloin siinä sitten jutustelemaan erään naisen kanssa joulukiireideni ohella ja kuinka ollakaan tämä nainen teki minulle aika suoran ehdotuksen joka kuului näin: "Kiinnostaisiko kenties helpottaa joulun paineita nopealla suihinotolla kaupan sovituskopissa ?" ..mitä! eihän tuosta voinut kieltäytyä ;) Niinpä sitä sovittiin sopiva suurehko kauppa ja tietyt merkit että tunnistamme toisemme ja ei kun "shoppailemaan" ;) Helposti löysimem ja tunnistimme toisemme sovittujen merkkien perusteella ja eikun sovituskoppiin peräkanaa sanaakaan sanomatta. Nainen polvistui eteeni, hieroi hieman etumustani käsin ;) Avasi farkkujeni napin ja vetoketjun. Laski housuni ja ..aaah upotti saman tien kaluni syvälle suuhunsa. Siinä vaiheessa kaluni seisoi jo ihan mukavasti, mutta hetken suussa oltuaan se seisoi erittäin kovana. Siinä oli tekemistä että pysyin hiljaa kun nainen imutti kaluani erittäin kiihkeästi. Imi, nuoli.. hyväili samalla käsin. Eikä aikaakaan kun laukeasin voimmalla naisen suuhun. Hän nieli kaiken ja imi ja nuoli kaluni puhtaaksi. Toivotteli hyvät joulut ja poistui kopista. Uuuh! Oliko tämä sitä joulun taikaa? ! ..sanoisin että KYLLÄ! :)

Jos alkoi tekemään mieli suihin ottoa niin etsi itsellesi seuraa vaikka täältä:

Kypsääseuraa tarjoaa kokenutta ja varttunutta seuraa ympäri Suomea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti