keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ihanaa Pikkuleijonat! - Miten sinä juhlit voittoa?

Hyvä Suomi! Hyvä pikkuleijonat, Suomi on maailmanmestari! Suomi repesi taas kerran riemusta ja ihmiset on / oli hilpeällä tuulella. Miten sinä juhlit voittoa? Kyselee päivän lehdetkin.. no tietenkin seksin merkeissä, tottakai! ;)
Mikäs sen otollisempaa kuin bongata seksiseuraa railakkaasta jääkiekkojuhlinnasta, kun kaikki on iloisella juhlatuulella ;) Näin ainakin itse tein ja heti löysin itselleni seuraa "voitonjuhliin". Juhlissa ei shampanja pullo suihkutellut nesteitään vaan jokin ihan muu ja se oli minun kova kaluni.


Ei siitä kauaa mennyt kun Suomi oli voittanut ja minä olin jo "juhlimassa". Nainen railakkaan kiimaisella tuulella ja vaatteet väheni hetkessä. Kaluni seisoi jo valmiiksi kovana ja kovemmaksi tuli, tämä neitonen otti se käsittelyynsä hellin ja määrätietoisin ottein. Hetken hyväilyt käsin ja sitten jo koko komeiteni upposi juurta myöden kostean kuumaan suuhun...uuh! Ai, että teki hyvää.. huulet puristi mukavasti kalun vartta ja imu oli hyvä. Kaluni upposi yhä uudelleen ja uudelleen tuohon kosteaan ja lämpimään suuhun. Kädet hyväili kalun vartta ja kassejani. Aloin jo hieman varoitella neitosta, että eihän tällaista kestä pitkään joten voisitko hieman jarrutella. Mutta eihän se sopinut vaan "voiton huumassa" piti saada nopeasti. Ja niinhän siinä kävi, että räjähdin voimalla yhtä nopeasti kuin Suomi teki jatkoajan maalinkin :)  ...kaluni sylki nesteitään kuin shampanjapullo. Uuuh.. kyllä Suomi voisi minun puolestani useamminkin voittaa kisoja ;)
...nämä juhlathan tietty jatkui tästä pidempäänkin ja "shampanjaa" laukaistiin useammankin kerran :)  ...eikös Iltalehti vai sanomat jossain jutussaankin tässä kertonut, että miehen pitäisi saada orgasmi jotain parisen kymmentä kertaa kuukaudessa. Tässä juhlissa sain ainakin muutaman kerran lisää tuohon tavoite määrään :)

Ihanaa leijonat, ihanaa..  Se on siinä!  ...Miten sinä juhlit ?


Chattaa lähiseuden tyttöjen kanssa ja tee kuumat treffit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti