tiistai 29. maaliskuuta 2016

Imuja tekisi mieli... missä kaikki pimut ?

Hitto kun tekisi mieli pientä imutusta. Eikä ihan pientäkään, vaan kunnon rauhallista pitkää nautinnollista kalun hyväilyä pitkään ja hartaasti kostealla suulla. Mihin on kaikki imupimut piiloutuneet. Nyt on hetken aikaa mennyt toki myös omista kiireistäkin johtuen, mutta muutenkin. Ei ole kohdalle osunut yhtään varteen otettavaa naisseuraa :(
Täytyypä itsekin aktivoitua ja alkaa aktiivisemmin etsimään seuraa. Toki ehdotuksia otetaan vastaan.. naiset huomio!!! Jos kiinnostaa imutella niin ottakaa yhteyttä! .. rohkeasti vain!


Tässä viimepäivinä olen hieman tutkaillut näitä Kypsaaseuraa.fi tä ja Naughtybook.fitä, mutta toistaiseksi heikoin tuloksin. Juttuun olen kyllä molemmissa päässyt, mutta sopivaa ehdokasta ei ole löytynyt tarpeeksi lähteltä.
Täytyy kyllä tässä todeta, että parhaat naiset kyllä tähän mennessä mitä on mieleen jäänyt on löytynyt ehdottomasti täältä Sexpartner.fi sivustolta. Eli jos jotain pitäisi lämpimästi suositella niin se olisi tuo. Kokemuksiani voitte lukea täältä blogini aiemmista kirjoituksista ;)

Täytyykin tästä lähteä etsimään imupimuja... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti