tiistai 10. toukokuuta 2016

Vappuna sattuu ja tapahtuu!

Vapusta on jo hetki vierähtänyt ja minkäs sille voi, kun on niin kiirettä ettei ehdi blogia päivitellä. No vappua on aina mukava muistella hieman näin jälkeenpäinkin. Vappuna kun aina tuppaa sattumaan ja tapahtumaan jos jonkinlaista ;) Kostean hilpeä tunnelma valtaa koko Suomen ja viina virtaa maassa, merellä ja kaduilla.
Mutta tapahtuipa tänä vappunakin jotain odottamatonta ainakin omalle kohdalleni. Tuskin tällaista tulee ihan heti toiste tapahtumaan ellei sitten ensi vappuna :)
No joo olin tuossa kaupungilla viihteellä niinkuin todella moni muukin ja siinä reissullani törmäsi hieman isompaan joukkioon haalareihin pukeutuneita nuoria opiskelija neitosia... jotka tietty hilpeässä olotilassa alkoivat kyselemään, että mies, mikä mies täällä yksin kuljeskelee ?  ...ajattelinpa kerrankin sanoa suoraan, kun myös pienessä maistissani olin, että imupimuja tässä metsästelen. Että tekisikös jonkun teistä mieli imaista alakerran veitikkaa ;) ??
Ja mitä ihmettä tapahtuikaan! ...Vastaus kuuluin kuin yhdestä suusta, että kyllähän me nyt yksi mies imutellaan. Ja ennenkuin ehdin edes kunnolla tajuamaan mitä oikein tapahtuu niin olin koko ryhmän ympäröimänä ja yksi neidoista avasi jo housujeni etumusta ja niin kaluni upposi neidon suuhun.. uuh! Muut olivat tiiviissä ringissä ympärilläni ja juttuluisti iloisen naurun säestämänä. Hetken kaluani imettyään neito siirtyi pois ja antoi tilaa seuraavalle... oi oi että teki hyvää... sen verran ehdin siinä nautiskellessa ajatella, että onneksi emme olleet ihan kaupungin keskustassa. Vaikka kyllä siitä ohi taisi kävellä yksi jos toinenkin vapun juhlija. Siinä neitosia vaihtui kaluni kimpuun yksi toisensä jälkeen. Itse en pysynyt enään edes laskuissa mukana monesko neito oikein oli vuorossa imemässä kun laukesin voimalla neidon suuhun, kasvoille ja ties minne spermaa roiskuikaan. Naurun ja kannustushuudot raikasi :)  Kiittelimme ja halailimme toisiamme. Ja toivottelimme iloiset vapun jatkot. Itse jäin hetkeksi istumaan läheiselle penkille, kun iloinen haalarijoukkio jatkoi matkaansa.... huh.. mikä ihana VAPPU!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Heh... enhän tuossa vaiheessa vielä edes nukkunut. Vaan hilpeä vappu jatkui railakkaana ;)

      Poista