keskiviikko 17. elokuuta 2016

Autossa on tunnelmaa ;)

Tosiaan autossa ompi tunnelmaa vaikka hieman ahdasta onkin ;) ...auto ei ole seksin kannalta niitä ykköspaikkojani juuri ahtauden ja hankalien asentojen vuoksi. Mutta pelkkä suihinotto autossa onnistuu hyvin ja sehän sopi minulle kun netistä bongasin naisen joka halusi imeä kaluani autossa.

Päivä oli sateinen ja sehän sopi myös varsin hyvin autoimuihin sillä silloin autoon sisälle ei myöskään näe niin hyvin vaikka joku ohikulkija sattuisikin paikalle. Tosiaan jutustelin neitissä erään naisen kanssa jonka teki mieli imeä kalua ja vielä autossa. No sehän sopi minulle varsin hyvin. Sovittiin tapaaminen ja hyppäsin auton rattiin ja noudin naisen sovitusta paikasta.
Eikä lainkaan hassumpi tapaus, puhelias, iloinen, muodot kohdallaan.. seksikäs ei voi muuta sanoa ;) Siitä sitten ajelimme hieman syrjemmälle rauhallisempaa paikkaan. Siinä matkalla jo naisen käsi kävi haaroissani tutkimassa mitä sieltä löytyy ja niihän siellä kaluni jo housuissa jäykistyi. Eihän sille mitään voi kun seksikäs nainen hieroon ja hyväilee etumusta..uuh.. auto pysyi tiellä ja sopiva paikka löydettiin.
Vettä satoi aika reippaastikin, mutta sehän oli vain hyvä. Pientä näkösuojaa kun nainen jo availi housujani ja paljasti jo kovana seisovan kaluni esiin. Ja ilmeestä päätellen tykkäsi näkemästään. Sanaakaan sanomatta hän upotti saman tien kaluni suuhunsa ja aloitti aika rajunkin suihinoton... uuh... kaluni upposi suuhun yhä uudestaan ja uudestaan.. ai että teki hyvää. Tämä nainen kyllä osasi imuttaa. Ei ollut ensimmäistä kertaa kalun kimpussa ;) Välillä hän otti kalun kokonaan juurta myöden kurkkuunsa. Oi oi.. kaluni oli kiimalimoista kiiltävänä kun nainen välillä kiusoittelevasti nuoleskeli kaluani kielellään. Pyöritteli kieltään ympäri kaluni päätä ja imaisi taas välillä oikein kunnolla. Kädet hyväili välillä kiveksiäni ja kalun vartta samalla kun suu ja kieli teki töitä kalun kärjellä.. ai että miten suihinotto voikin tuntua niin hyvältä. Nainenkin varmasti huomasi että alan olla jo aika hekuman huipulla kun hän aloitti taas hieman rajumman ja rytmikkään imutuksen eikä sitä menoa kauaa kestänyt kun laukaisin lastini voimalla naisen suuhun... uuuh! ..spermaa valui myös naisen suupielistä.. taisi tulla sen verran isot lastit ;) ...Kyllä autoilu on mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti