perjantai 18. syyskuuta 2015

Baarikierroksella!

Eilen illalla tuli pitkästä aikaa lähdettyä viihteelle baareja katsastamaan. Vaikka torstai olikin niin yllättävän hyvin oli väkeä liikkeellä ja silmän iloa myös ;) Muutamienkin mukavien opiskelija neitosten kanssa siinä tulikin jutusteltua niitä näitä ja yritettyä hiukan siirtää juttua alapäähänkin päin, mutta ei oikein ottaanut tuulta alle :(
Mutta, mutta... ilta jatkui ja viina virtasi niin johan alkoi jututkin luistamaan eroottisempaan suuntaan ja löytyihän sitä lopulta etsimääni seksin nälkäistä opiskelijaa. Tai pitäisikö sanoa munan nälkäistä. Sillä tänä kiihkeä neito suorastaan kävi päälleni ja kouri haaroväliäni jo baarissa ;) Siinä alkoi olemaan tekemistä ettei kaluni ala seisomaan niin että kaikki baarissa olijat huomaa.
Jutut alkoi olemaan jo sitä luokkaa seksin puolella että meidän oli pakko lähteä pois baarista että neito pääsee maistamaan munaa! ..niin kovat oli jo halut. Ja eihän siitä päästy edes kämpille asti kun jo erään talon rauhallisessa porttikongissa housuni aukesi ja kaluni oli neidon suussa.. uuuh! Ai että teki hyvää, kaluni upposi syvälle suuhun ja tuo kostean kuuma suu teki niin hyvää. Imu oli erinomainen ja melkeinpä koko kaluni upposi... ei nyt ihan kurkkuun asti menty mutta melkein. Mikäs siinä kostean lämmin syysilta ja ihana neito kontillaan edessäni kalu suussaan.
Eihän sitä kauaa tuollaista kestänyt kun laukesin neidon suuhun joka nieli kaiken ja lipoi kielellä vielä kaluni puhtaaksi ;) Kunnon palvelua!
Siitä sitten jatkoimmekin kämpälleni uusinta kierrokselle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti