sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Pitihän sitä kokeilla.. maksullista!

Tästä on jo jonkin aikaa, mutta kerrotaan siitä nyt täälläkin. Tässä taannoin kun jälleen kerran mieli teki ja panetus oli kova eikä mistään tahtonut seksiä löytyä niin päätimpä kokeilla mitä rahalla saa. Ja niinkuin blogini nimikin antaa ymmärtää niin suihinotto se on mikä tätä miestä kiinnostaa eniten. Joten päätin ottaa vain suihinoton. Täytyy kyllä tässä samalla todeta, että ei itselläni kyllä kovin usein olisi varaa maksullisia edes käyttää. Sen verran korkealla tuo hintataso ainakin itselleni on. Ei ole varaa pistää pilluun monia satoja euroja. Kyllä sitä pitää ennemmin ilmaiseksi saada :)
No joo, tarkastelin netin kautta tarjontaa ja sopivan oloinen neitonen osui kohdalle. Ja sain vielä neitoon yhteydenkin. Tapaamisesta ja suihinotosta sovittiin ja eikun matkaan. Hiukan ehkä mietitytti että mihinkänhän tässä ollaan menossa ja millainen henkilö sen oven avaa kun perille pääsen. Mutta mutta eipä tarvinnut kyllä pettyä lainkaan. Oven avasi erittäin viehättävä nainen. Juttu luisti ja palvelu pelasi.
Maksu heti samantien ja eikun vaatteet pois ja sängylle makoilemaan. Nainen kuoriutui myös enimmistä vaatteistaan ja eihän siinä muuta tarvittu kun kaluni jo seisoi pelkästä kiihottavastä näystä. Hiukan käsipeliä kalulleni ja nainen rullasi kortsun kovaan kaluuni. Ja siitä se sitten lähti... kaluni upposi tuohon ihanaan lämpimään suuhun... uuh... ai että teki hyvää. Suihinottoa ei kyllä voita mikään ja tämä nainen kyllä osasi hommansa. Mikä ihana imu. Kädet avusti mukavasti hyväillen. Kieli leikitteli välillä kaluni vartta myöten. Eihän tällaista kauaa kestänyt kun kaluni ampui jo lastinsa. huh huh... tämä nainen osasi kyllä työnsä ei muuta voi sanoa.
En voi näin jälkeenpäin sanoa muutakuin että kyllä tämän ammatin harjoittajat osaa hommansa. Ainakin tämä kyseinen jonka tapasin. Toistaiseksi itselläni ei pahemmin ole kokemuksia maksullisista mutta ehkäpä niitä tulee lisää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti