perjantai 30. lokakuuta 2015

Imupimu Instasta ;)

Heti kun ennätin tuossa aiemmin kirjoitella, että on ollut hieman kiirettä ja hiljaista niin heti tuli toimintaa ;) Kuten jo kirjoittelinkin, että tässä on jonkin aikaa tullut tutustuttua Instagramin ihmeelliseen maailmaan ja miten sieltäkin löytyy seksiä. Ja todellakin sieltähän löytää vaikka liveseuraa. Pitäisikö lanseerata jokin uusi mainoslause hanki sinäkin "Imupimu Instasta" :) ..ainakin rimmaa hyvin :)

Joo, toden totta Instagramissa kuvia selailin ja kommenttia pistelin ja lopulta sain kommenttia itsellelikin päin. Ja Direct viestiä.. ja niin se homma eteni, että hetken päästä olinkin kahvilassa flirttailemassa hehkeän neitosen kanssa. Ja todella hehkeä ja kurvikas olikin.. huh huh.. No olinhan jo kuvia Instagramissa nähnyt, mutta live on aina live.

Eipä siinä kauaa kahviteltu kun katseet ja jutut oli jo niin kuumia, että poltti enemmän kuin kuuma kahvi kielenpäällä. Niinpä siirryimmekin rauhallisempaan paikkaan kämpilleni ja kuoriuduimme liiasta vaatetuksesta. Ja siitähän se lähti heti saman tien ihana nautinnollinen imutus... uuh.. kostean kuuma suu tekee aina niin hyvää ja kun Imupimu on vielä seksikkään kurvikas niin mikäs siinä on nauttiessa! 

Suosittelen muillekin. Selaile Instagramia tai käytä muita palveluita. Internetistä löytyy seksiä joka nurkalta  ..kokemusta on ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti