maanantai 12. lokakuuta 2015

Kunnon tyhjennys!

Lupasin kirjoitella tässä joku aika taaksepäin tapahtuneesta suihinotosta. Tässä siitä nty sitten tulee ihania muistelmia. Vieläkin lämmöllä muistelen tuota hetkeä ja alkaa tekemään mieli uudestaan!
Jätän tästä nyt turhat pölinät pois ja mennään suoraan asiaan. Eli tapasin kiimaisen nuoren naisen joka oli erittäin innokas ja halukas imemään kaluani. Lupasi minulle kunnon tyhjennyksen.
Vaatteet pois ja hoitoon. Nainen kävi suoraan kimppuuni eikä siinä paljon käsipeliä tarvinnut kun kaluni seisoi täydessä mitassaan. Oli meinaan neitonenkin sen verran seksikkään näköinen ;)
Ja niin kaluni upposi heti saman tien naisen kuumien huulien väliin ja syvälle suuhun. Taisi upota melkein saman tien juurtamyöden... oi että teki hyvää. Naisen suu teki upeaa työtä ja kädet avustivat mukavasti palleja hyväillen ja välillä kalun vartta runkaten. Kaluni luikuin yhä uudestaan ja uudestaan tuohon ihanaan suuhun. Ja eihän tuollaista kauaa kestä, kun kaluni jo syöksi nesteitään...uuhh.
Mutta eipä homma tähän loppunutkaan vaan neitonen kiusoitteli kaluni uuteen seisokkiin kielellään lipoen kaluni pintaa ja käsin hyväillen ja levitellen kiima nesteitäni. Hetken kuluttua kaluni seisoi jo kovana kuin kivi ja upoten jälleen tuohon kostean kuumaan suuhun. Tämä nainen osasi kyllä hommansa. Sitten tapahtuikin jotain yllättävää, kun naisen sormi yllättäen upposikin peppureikääni. Uuuh.. liukuen siellä samaan tahtiin kun kaluni naisen suuhun. hetken kuluttua anaalissani oli jo varmaan toinenkin sormi hieroen reikääni kiihottavasti ja voi pojat se teki hyvää! Sormet nai reikääni ja kaluni sai ihanaa suuhoitoa... uuh.. mikä kiima... lopulta nainen alkoi runkata kaluani ja toisen käden sormet nai anaaliani... mikä räjähdysmäinen orgasmi siitä tulikaan! ..aivan tajunnan räjäyttävä!  ...en voi muuta sanoa kuin että tämä oli KUNNON tyhjennys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti