keskiviikko 4. marraskuuta 2015

3 x imut - Hattutemppu!

Ihan alkuun täytyy tässä todeta, että olen ihan koukussa tuohon Instaan. Siellähän on vaikka miten kiimaista seuraa kun sattuu vain löytämään oikeat pimut linjoille ;) Huh, huh.. kun on olut kiimaisia juttuja naisten kanssa. Kuvat ja viestit liikkuu puolin ja toisin. No mutta joo, jos tässä hiukan valotan tuota otsikkoa ;)
Tässä olin jo jokunen päivä aiemmin sopinyt yhden "vakipanon" kanssa hieman toiminaa ja niinhän sitä touhuiltiin jo heti aamutuimaan kun neitonen tuli soittelemaan ovikelloani ;) Oi, että miten mahtavaa sitä onkaan saada kunnon suihinotto heti aamutuimaan siinä aamukahvien lomassa. Tämä neito kyllä osaa hommansa ja nauttii myös itse kovan kalun imemisestä. Imee myös niin sanotusti loppuun asti ;)
No siitä sitä sitten päivä jatkui töiden ym. hommien merkeissä ja niin viestittelin taas tuolla Instassa erään naisen kanssa jonka kanssa on tullut jo viestittyä hieman enemmänkin. No tämä nainen sitten yllättäen halusikin tavata minut livenä ja päästä maistaan kaluani... oi oi.. mikä ihana yllätys. Ja minullehan se sopi. Treffit sovittiin ja paikka valittiin. Eikä kauaa mennyt kun kaluni oli jo naisen suussa toistamiseen saman päivän aikana. Voiko mies onnellisempi olla. Ja hyvin imi kyllä tämänkin kaluni upposi yhä uudelleen ja uudelleen kostean kuumaan suuhun. Kieli lipoi pitkin kaluni vartta ja välillä suussa kävi kiveksetkin. uuh.. kyllä teki hyvää!
Eihän tällaisen päivän päätteeksi voi muuta, kuin mennä baariin oluelle nauttimaan päivän tapahtumista. Siinä sitten olutta nauttiessa viereen tuli nainen jutulle ja alkoi flirttailemaan. Oli kuulemma työmatkalla ja etsi seuraa tylsään iltaan. Ei voi olla totta ajattelin itse.. jo kolmas tänään ;)
No siitähän se juttu eteni aina hotellihuoneeseen asti ja miestä vietiin taas... onnekseni ikä ei paina vielä liiaksi ja kunto kesti vaikka aika kyllä tässä alkoi jo turnaus kestävyys näkymään ;)

3 x samanpäivän aikana! - Hattutemppu!


Chattaa lähiseuden tyttöjen kanssa ja tee kuumat treffit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti